Képviselők

BME KJK Hallgatói KépviseletSziasztok!

A képviselet fő célja, hogy ellássa a kari hallgatóság érdekeinek képviseletét a kar vezetőségénél és egyéb fórumokon, valamint támogassa a hallgatók közösségi tevékenységét. A Képviselet jelenlegi formájában 11 fővel működik, akiknek feladatai közé tartozik többek között az oktatási kérdésekben való segítségnyújtás, az öntevékeny körök munkájának támogatása, a kollégiumi férőhelyosztás, valamint különböző hallgatóknak járó ösztöndíjak bírálata. Az említett tevékenységeken felül kari rendezvények szervezésével is próbáljuk a hallgatóság hétköznapjait színesebbé tenni.

Ismerjetek meg bennünket!
Schuck Dávid
Image
Elnök
Az elnök tartja kézben a képviselet irányítását, aktívan besegít a projektekben. Különböző fórumokon, valamint a kar vezetőségénél képviseli a kari hallgatók érdekeit.
Elérhetőségek
Gombás Bálint
Image
Egyetemi Hallgatói Képviselő
Az EHK-képviselő az Egyetemi Hallgatói Képviseletben tevékenykedik, azaz egyetemi szinten képviselik a Kar hallgatóságát.
Elérhetőségek
Béres Máté
Image
Egyetemi Hallgatói Képviselő
Az EHK-képviselő az Egyetemi Hallgatói Képviseletben tevékenykedik, azaz egyetemi szinten képviselik a Kar hallgatóságát.
Elérhetőségek
Lőrincz Hajna Réka
Image
Oktatási és Tanulmányi felelős
Az oktatási és tanulmányi felelős intézi az összes oktatással kapcsolatos ügyet. Hozzá fordulhattok, ha tanulmányi tanácsadásra van szükségetek, vagy ha például ütközik két tárgyatok.
Elérhetőségek
Kovács Dóra
Image
Közéleti felelős
A közéleti felelős feladata az öntevékeny körökkel való aktív kapcsolattartás. (Ezek a körök közösségi pontért végeznek munkát annak érdekében, hogy jobbá tegyék a közéletet.)
Elérhetőségek
Szatzger Martin
Image
Gazdasági felelős
A gazdasági felelős a Hallgatói Képviselet költségvetéséért felel. A rendezvények és programok beszerzési feladatait és költségvetéssel kapcsolatos teendőit is ő látja el.
Elérhetőségek
Dallos Bálint
Image
Rendezvényfelelős
Arendezvényfelelős szervezi a jobbnál jobb programokat a Rendezvényszervező Bizottság élén, hogy minél több emlékezetes pillanatot éljetek át az egyetemi éveitek alatt.
Elérhetőségek
 Dreiszig Dániel
Image
Kollégiumi felelős
A kollégiumi felelősnek a feladata a szobabeosztás készítése és a Baross Gábor Kollégium mindennapi problémáinak megoldása. A Kollégiumi Bizottság elnöke, így a kollégiumi mentorokat is ő koordinálja.
Elérhetőségek
Ispán Tamás
Image
Alelnök, Juttatási-térítési felelős, Esélymentor
A juttatási-térítési felelős a pályázatokat és az ösztöndíjakat intézi, legyen szó tanulmányi, szociális vagy közösségi ösztöndíjról. A Kari Diákjóléti Bizzottság (KDJB) elnöke.
Elérhetőségek
Pánczél Viktória
Image
Kommunikációfelelős, Erasmus-felelős
A kommunikációfelelős kezeli a HK összes kommunikációs csatornáját, a honlaptól kezdve, az Instagramon át, a Facebook oldalig, hogy minél több információ jusson el hozzátok.
Elérhetőségek
Ragó Bernadett
Image
Tankör és utánpótlás felelős
A tankör- és utánpótlás felelős feladata az elsőévesek beilleszkedésének segítése. Ezt konzultációk, felkészítők és gólya programok szervezésével próbálja elérni. Feladatát megkönnyíti a Mentor Gárda, a tankörórákon keresztül szervezett tudásátadással.
ElérhetőségekElérhetőségek

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem

Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar Hallgatói Képviselet

Cím:
1114 Budapest, Bartók Béla út 17.

Ügyfélfogadási idő:
Hétfő - Csütörtök: 16:30 - 19:30

Vizsgaidőszakban:
Hétfő: 16:30 - 19:30

Kapcsolat

Általános kérdések:
info@kozlekkar.hu

Oktatással kapcsolatos kérdések:
oktatas@kozlekkar.hu

Kollégiumi kérdések:
kollegium@kozlekkar.hu

Ösztöndíjakkal kapcsolatos kérdések:
juttatas@kozlekkar.hu

©2023 BME Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar Hallgatói Képviselet