Képviselők

BME KJK Hallgatói KépviseletSziasztok!

A képviselet fő célja, hogy ellássa a kari hallgatóság érdekeinek képviseletét a kar vezetőségénél és egyéb fórumokon, valamint támogassa a hallgatók közösségi tevékenységét. A Képviselet jelenlegi formájában 13 fővel működik, akiknek feladatai közé tartozik többek között az oktatási kérdésekben való segítségnyújtás, az öntevékeny körök munkájának támogatása, a kollégiumi férőhelyosztás, valamint különböző hallgatóknak járó ösztöndíjak bírálata. Az említett tevékenységeken felül kari rendezvények szervezésével is próbáljuk a hallgatóság hétköznapjait színesebbé tenni.

Ismerjetek meg bennünket!
Szatzger Martin
Image
Elnök
Az elnök tartja kézben a képviselet irányítását, aktívan besegít a projektekben. Különböző fórumokon, valamint a kar vezetőségénél képviseli a kari hallgatók érdekeit.
Elérhetőségek
Kovács Dóra
Image
Alelnök, Belső működési felelős
A belső működési felelős felel a Hallgatói Irodáért, illetve az elnökség munkáját segíti.
Elérhetőségek
Lengyel Zsolt
Image
Egyetemi Hallgatói Képviselő
Az EHK-képviselő az Egyetemi Hallgatói Képviseletben tevékenykedik, azaz egyetemi szinten képviselik a Kar hallgatóságát.
Elérhetőségek
 Dreiszig Dániel
Image
Egyetemi Hallgatói Képviselő
Az EHK-képviselő az Egyetemi Hallgatói Képviseletben tevékenykedik, azaz egyetemi szinten képviselik a Kar hallgatóságát.
Elérhetőségek
Miokovics Patrik
Image
Oktatási és Tanulmányi felelős
Az oktatási és tanulmányi felelős intézi az összes oktatással kapcsolatos ügyet. Hozzá fordulhattok, ha tanulmányi tanácsadásra van szükségetek, vagy ha például ütközik két tárgyatok.
Elérhetőségek
Lőrincz Lili
Image
Közéleti Felelős
A közéleti felelős feladata az öntevékeny körökkel való aktív kapcsolattartás. (Ezek a körök közösségi pontért végeznek munkát annak érdekében, hogy jobbá tegyék a közéletet.)
Elérhetőségek
Gurin Attila
Image
Gazdasági felelős
A gazdasági felelős a Hallgatói Képviselet költségvetéséért felel. A rendezvények és programok beszerzési feladatait és költségvetéssel kapcsolatos teendőit is ő látja el.
Elérhetőségek
Csanádi Petra
Image
Rendezvényfelelős
A rendezvényfelelős szervezi a jobbnál jobb programokat a Rendezvényszervező Bizottság élén, hogy minél több emlékezetes pillanatot éljetek át az egyetemi éveitek alatt.
Elérhetőségek
Földesi Bence
Image
Kollégiumi felelős
A kollégiumi felelős legfontosabb feladata a kollégiummal kapcsolatos ügyek és teendők intézése. Ide tartoznak a felvételi pályázat lebonyolítása, szobabesoztás elkészítése és az általános kommunikáció fenntartása az épület gondnoka felé.
Elérhetőségek
Szalai Mór
Image
Juttatási-térítési felelős, Esélymentor
A juttatási-térítési felelős a pályázatokat és az ösztöndíjakat intézi, legyen szó tanulmányi, szociális vagy közösségi ösztöndíjról. A Kari Diákjóléti Bizzottság (KDJB) elnöke.
Elérhetőségek
Farkas Csaba
Image
Kommunikációfelelős
A kommunikációfelelős kezeli a HK összes kommunikációs csatornáját, a honlaptól kezdve, az Instagramon át, a Facebook oldalig, hogy minél több információ jusson el hozzátok.
Elérhetőségek
Bagyinszki Dániel
Image
Tankör felelős
A tankör felelős irányítja a Mentor Gárdát és felel az elsősök beilleszkedéséért és az utánpótlásért.
Elérhetőségek
Somodi Barnabás
Image
Utánpótlás felelős, Erasmus felelős
Az utánpótlás felelős feladata, hogy utánpótlást képezzen a Képviselet, illetve a különböző Bizottságok számára különböző programokon és felkészítőkön keresztül.
ElérhetőségekElérhetőségek

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem

Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar Hallgatói Képviselet

Cím:
1114 Budapest, Bartók Béla út 17.

Ügyfélfogadási idő:
Hétfő, Szerda, Csütörtök: 18:00 - 20:00

Vizsgaidőszakban:
Hétfő: 18:00 - 20:00

Kapcsolat

Általános kérdések:
info@kozlekkar.hu

Oktatással kapcsolatos kérdések:
oktatas@kozlekkar.hu

Kollégiumi kérdések:
kollegium@kozlekkar.hu

Ösztöndíjakkal kapcsolatos kérdések:
juttatas@kozlekkar.hu

©2024 BME Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar Hallgatói Képviselet