Baross Rádió - összeköt minket

Te vagy az a bizonyos nagy hang a társaságodban? A haverok epedve várják a legfrissebb sztorijaidat a közös sör mellett? Ha a válasz igen, mi már tudjuk, hogy hol a helyed! Karunk rádiója tárt karokkal vár Téged, mint lehetséges műsorvezetőt, ahol hetente visszatérő adásaiddal nem csak a baráti körödet, de akár százakat is szórakoztathatsz a hangszórók mögött. A Baross Gábor Kollégium jól felszerelt stúdiójában minden adott ahhoz, hogy a lehető legjobb minőségben kerüljön ki a mondanivalód az éterbe.
Természetesen ahhoz, hogy egy adás megvalósulhasson, technikusokra is szükség van, így azokat is szeretettel várjuk, akik a háttérmunkálatokkal járulnának hozzá a Baross Rádió minőségi működéséhez. Ennek keretében megismerkedhetsz egy stúdió felépítésével, kipróbálhatod, hogy milyen is hangtechnikusként dolgozni, hangszerkesztőként tökéletesre csiszolhatod a már felvett adásokat és akár interjúk készítésénél is kamatoztathatod a tudásodat, ezzel segítve műsorvezető társaidat.
Akkor se csüggedj, ha a mikrofonoktól, technikától távol csak egy jó csapat tagjaként segítenéd a munkánkat, a Baross Media Group és a Baross Rádió berkein belül rengeteg feladat várja a lelkes tagjelölteket! Ha úgy érzed, hogy nálad nincs naprakészebb zenemániás, az adáslebonyolító programunk használatának elsajátítása után zenei szerkesztőként segíthetsz abban, hogy a Baross Rádió továbbra is a legfrissebb zenékkel szórakoztassa a hallgatókat. Azokat is szeretettel várjuk, akik tömör, ütős mondataikkal az adásokhoz tartozó spotok, hírek szerkesztésében csillogtatnák meg tehetségüket.
Ha szeretnél a Közlekkar leghangosabb öntevékeny körébe tartozni, nincs más dolgod, mint üzenni nekünk a Baross Rádió Facebook-oldalán vagy a mediagroup@kozlekkar.hu-n!
 
A fiatalok kedvencei változatosan! Baross Rádió – Összeköt minket.
Hallgassátok a legújabb adásainkat a Rádió MixCloud csatornáján.Elérhetőségek

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem

Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar Hallgatói Képviselet

Cím:
1114 Budapest, Bartók Béla út 17.

Ügyfélfogadási idő:
Hétfő, Szerda, Csütörtök: 18:00 - 20:00

Vizsgaidőszakban:
Hétfő: 18:00 - 20:00

Kapcsolat

Általános kérdések:
info@kozlekkar.hu

Oktatással kapcsolatos kérdések:
oktatas@kozlekkar.hu

Kollégiumi kérdések:
kollegium@kozlekkar.hu

Ösztöndíjakkal kapcsolatos kérdések:
juttatas@kozlekkar.hu

©2024 BME Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar Hallgatói Képviselet