Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

Kedves Hallgatók!

 

A KJK Hallgatói Képviselete várja minden olyan lelkes hallgató jelentkezését, aki szívesen kipróbálná magát a Kollégiumi Bizottságban.

Ha érdekelnek a kollégiummal kapcsolatos teendők, kisebb feladatok, vagy akár a Kollégiumi Mentorok munkája, illetve szívügyed a Kollégium működése, akkor köztünk a helyed!

 

Ezért cserébe csak annyit kell tenned, hogy írsz egy 1500 karakteres motivációs levelet bemutatkozással és egy képpel magadról, majd ezt elküldöd a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre legkésőbb 2024. 04. 07. 23:59-ig, majd megjelensz 04. 08-án egy meghallgatásra.

 

Kérdés esetén keressétek bizalommal Lengyel Zsoltot a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

Kedves Hallgatók!


Az alábbi linken érhetitek el a 23/24/2 féléves kollégiumi jelentkezéshez tartozó közösségi pontokat.


Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a fórumon való részvételért abban az esetben járt a 3 pont, ha a szavazáson is részt vettetek, valamint más tevékenységből is vannak pontjaitok.
A neptunos szavazást érintő technikai problémák miatt a szobaelőfoglalási jognál a szavazáson való részvételtől eltekintünk, a teljesített kreditek és közösségi pontok fognak számítani.


Kérdés esetén bátran írjatok az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

Kedves Hallgatók!

A BME Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Karának Hallgatói Képviselete pályázatot hirdet a BSc és MSc kollégiumi férőhelyeire, a Kar nappali tagozatos aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező hallgatói számára a 2023/2024. tanév tavaszi félévére. Pályázatot a Kollégiumi Egységes Felvételi és Információs Rendszerben (KEFIR) lehet leadni.

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

Kedves Hallgatók!

A BME Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Karának Hallgatói Képviselete pályázatot hirdet a BSc és MSc elsőéves kollégiumi férőhelyre, a Kar nappali tagozatos aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező hallgatói számára a 2023/2024. tanév őszi félévére. Pályázatot a Kollégiumi Egységes Felvételi és Információs Rendszerben (KEFIR) lehet leadni.Elérhetőségek

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem

Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar Hallgatói Képviselet

Cím:
1114 Budapest, Bartók Béla út 17.

Ügyfélfogadási idő:
Hétfő, Szerda, Csütörtök: 18:00 - 20:00

Vizsgaidőszakban:
Hétfő: 18:00 - 20:00

Kapcsolat

Általános kérdések:
info@kozlekkar.hu

Oktatással kapcsolatos kérdések:
oktatas@kozlekkar.hu

Kollégiumi kérdések:
kollegium@kozlekkar.hu

Ösztöndíjakkal kapcsolatos kérdések:
juttatas@kozlekkar.hu

©2024 BME Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar Hallgatói Képviselet