Szociális Ösztöndíjak

Egyetemünkön több fajta szociális ösztöndíj igénylésére van lehetőség, melyeket a következő blokkokban mutatunk be nektek.
Amennyiben bármilyen kérdésetek lenne az ösztöndíjakkal kapcsolatban, írjatok bizalommal a juttatas@kozlekkar.hu e-mail címre.
Rendszeres szociális ösztöndíj
A támogatásra félévente kell pályázni a Műegyetemi Egységes Pályázati és Elbírálási Rendszeren keresztül, minden félévben szükség van a pályázati adatlap kitöltésére, a pályázat leadására csak a megadott határidőn belül van lehetőség. A pályázatok elbírálását karunkon a Kari Diákjóléti Bizottság végzi. Az aktuális pályázati kiírás és pontozási rendszer megtalálható a Műeper oldalán.
Rendkívüli szociális ösztöndíj
A támogatás igénylésére abban az esetben van lehetőség, ha a családon belül váratlanul olyan esemény következett be, mely negatívan befolyásolta a család vagy az egy háztartásban élők anyagi helyzetét. A pályázat bármikor leadható a félév során, elbírálását a Szociális Bizottság végzi. További információk megtalálhatóak az EHK honlapján.
Alaptámogatás
Alaptámogatásban az adott képzési szinten első alkalommal államilag támogatott hallgatói jogviszonyt létesítő személy, az első aktív félévre való beiratkozás alkalmával jogosult, amennyiben az I. vagy a II. rászorultsági csoport valamelyikébe tartozik.Elérhetőségek

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem

Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar Hallgatói Képviselet

Cím:
1114 Budapest, Bartók Béla út 17.

Ügyfélfogadási idő:
Kedd - Csütörtök: 16:30 - 19:00

Vizsgaidőszakban:
Kedd: 16:30 - 19:00

Kapcsolat

Általános kérdések:
info@kozlekkar.hu

Oktatással kapcsolatos kérdések:
oktatas@kozlekkar.hu

Kollégiumi kérdések:
kollegium@kozlekkar.hu

Ösztöndíjakkal kapcsolatos kérdések:
juttatas@kozlekkar.hu

©2023 BME Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar Hallgatói Képviselet