Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

Kedves Hallgatók!

A KJK Hallgatói Képviselete várja minden olyan lelkes és vállalkozó szellemű hallgató jelentkezését, aki szívesen kipróbálná magát a HK irodai asszisztens pozíciójában. 

Ha szívesen segítenéd a Hallgatói Képviselet adminisztratív munkáját, tájékoztatást nyújtanál az irodába érkező hallgatóknak és asszisztálnál néhány öntevékeny kör tevékenységéhez, esetleg már gólyaként betekintést szeretnél nyerni a Képviselet működésébe, akkor nálunk a helyed!

 

Amit kérünk:

-pontosság

-megbízhatóság

-precizitás

-MS Office (Word, Excel) felhasználói szintű ismerete

 

Amit adunk:

-egy kedves és vidám csapat tagja lehetsz

-havi szintű közéleti ösztöndíj a munkád honorálásaként

-közösségi pontok, melyek a koli jelentkezésbe beszámíthatóak

-tapasztalat irodai munkakörben 

 

Mit kell tenned a jelentkezéshez?

Küldj egy 5-10 mondatos motivációs levelet (bemutatkozással, fényképpel együtt) 2024.02.10. 23:59-ig a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, amiben megfogalmazod, miért szeretnél a csapatunk tagja lenni, illetve az esetleges korábbi tapasztalataidra is kíváncsiak vagyunk, hasonló feladatkörben. Továbbá kérjük töltsd ki az alábbi táblázatot, hogy előreláthatólag mely napokon érnél rá a félév során iroda nyitvatartási időben (kedd- csütörtök 16:30-19:00) dolgozni! Az e-mail tárgya HK irodai asszisztens jelentkezés legyen! A jelentkezőknek 2024.02.12-én (hétfőn) 20:00-tól egy személyes elbeszélgetésen is részt kell venniük, kérjük, ezt vegyétek figyelembe!

Bármilyen felmerülő kérdés esetén keresd Kovács Dóra hallgatói képviselőt a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen!

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív

Kedves Hallgatók!

A Rendezvényszervező Bizottság tagfelvételt hirdet a kar aktív nappali tagozatos hallgatói számára a 2023/24 tavaszi félévre. 

Várjuk azon lelkes hallgatók jelentkezését, akik szívesen bekapcsolódnának a kari rendezvények lebonyolításába. Az RB feladatai közé tartozik a félév során az összes kisebb-nagyobb rendezvény megszervezése, mint a Gólyatábor, a Kari Bál, a Kari Napok és a Sörpong Bajnokság. Ha te vagy a baráti társaságod programfelelőse vagy mindig van egy jó ötleted, hogyan lehetne feldobni egy unalmas délutánt, akkor itt a helyed. Csatlakozz hozzánk és segíts, hogy véleményeddel és ötleteiddel az itt töltött évek mindenkinek a lehető legszebbek legyenek. 

Hogy mit kell tenned azért, hogy RB taggá válj?

Első lépésként küldj egy minimum 1500 karakteres motivációs levelet bemutatkozással és fényképpel magadról a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre legkésőbb 2024.01.21. 23:59-ig!

Kérdés esetén nyugodtan keressétek Csanádi Petrát a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Olvasóink értékelése: 4 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag inaktív

Kedves Hallgatók!

A KJK Hallgatói Képviselete várja minden olyan lelkes és vállalkozó szellemű hallgató jelentkezését, aki szívesen kipróbálná magát az Oktatási Bizottságban. 

Érdekelnek az oktatással kapcsolatos teendők? Vannak ötleteid oktatással kapcsolatos témánkban? Amennyiben igen, mindenképpen jelentkezned kell az Oktatási Bizottságba!

Nagy változás előtt áll az oktatás a karunkon, illetve az egész egyetemen. Itt az idő, hogy megmutasd magad, és innovatív ötletekkel segítsd a Képviselet munkáját!

 

Ami előnyödre válhat:

 

- Csapatban dolgozás

- Rendszerszemlélet

- Projektekben való aktív részvétel

- Jó kommunikációs készség

 

Amit nyújtunk számodra:

 

-Munkáért közösségi ösztöndíj

-Nagyszerű, tettre kész csapat

-Tapasztalat, kommunikációfejlesztés

 

Mit kell tenned a jelentkezéshez?

 

Küldj egy 1000 karakteres motivációs levelet (bemutatkozással, fényképpel együtt) 2024.01.15. 23:59-ig a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, amelyben mesélsz magadról  (évfolyam, kari közélet, tanulmányok), megfogalmazod, miért szeretnél az Oktatási Bizottság tagja lenni, illetve, hogy milyen elképzeléseid vannak a jövő oktatásával kapcsolatban. Ezen felül egy személyes elbeszélgetésen kell részt venned január 17.-én a Hallgatói Képviselet irodájában.

Jelentkezésedet a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. -ra várjuk 2023. 01. 15. 23:59-ig, a tárgya Oktatási Bizottság jelentkezés legyen.

Ha kérdésed lenne akár a jelentkezéssel, akár a Bizottsággal kapcsolatban, fordulj bátran Miokovics Patrik Oktatási- és tanulmányi felelős hallgatói képviselőhöz, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen!

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

Kedves Hallgatók!

A Hallgatói Képviselet PR Bizottsága tagfelvételt hirdet! Ha szeretnéd a rendezvények sikereit a háttérből támogatni, jól és szívesen kommunikálsz másokkal ezen felül kreatív vagy, akkor nálunk a helyed! Feladataid közé fog tartozni a potenciális szponzorok, támogatók keresése, e-mailes, telefonos egyeztetés. Ha esetleg inkább a kreatívabb oldaladat mutatnád meg, akkor van lehetőség posztokhoz, hirdetésekhez (gólyabál fellépők/támogatók) elkészíteni a promóciós képet.Elérhetőségek

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem

Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar Hallgatói Képviselet

Cím:
1114 Budapest, Bartók Béla út 17.

Ügyfélfogadási idő:
Hétfő, Szerda, Csütörtök: 18:00 - 20:00

Vizsgaidőszakban:
Hétfő: 18:00 - 20:00

Kapcsolat

Általános kérdések:
info@kozlekkar.hu

Oktatással kapcsolatos kérdések:
oktatas@kozlekkar.hu

Kollégiumi kérdések:
kollegium@kozlekkar.hu

Ösztöndíjakkal kapcsolatos kérdések:
juttatas@kozlekkar.hu

©2024 BME Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar Hallgatói Képviselet