Kari Öntevékeny Körök

Image
A KJK-t egyféleképpen nem lehet elvégezni. Egyedül!
 
Hogy te is megtalálhasd azt az egyetemen kívüli elfoglaltságot, ami a szívedhez a legközelebb áll, most megismerkedhetsz a Karon működő öntevékeny körökkel. Jelenleg 11 kör működik a Karon, akik várják a lelkes új tagokat.
 
Na de mit is az, hogy öntevékeny kör?
 
Ezek olyan hallgatók által alapított és működtetett önszerveződő csoportok, amik az egész hallgatóságnak nyújtanak szórakozási, kulturális és sportolási lehetőséget. A kör tagjai és vezetői egyaránt hallgatók akár csak te, olyanok, akik szívesen fektetik szabadidejük egy részét különböző tevékenységekbe. Legyen szó társasjátékokról, fotózásról, videózásról, rádiózásról, vagy akár sportról, itt mindenki megtalálhatja a számára tetsző kört. A körök tevékenységét segítve nem csak jól érezheted magad és barátságokat köthetsz, hanem fejlesztheted a tudásodat is. De persze nem kötelező feltétel, hogy polihisztor légy, a már aktív körtagok szívesen adják át tudásukat és megtanítanak mindenre. Természetesen nem kötelező öntevékeny köri tagnak lenni, de rengeteg pluszt adhatnak. Megtanulsz csapatban dolgozni, felelősséget vállalni a feladataidért és akár kipróbálhatod magad mások munkájának szervezésében koordinálásában.
 
Ha bármilyen kérdésed merülne fel keresd bátran a kari öntevékeny körökért felelős hallgatói képviselőt Kovács Dórát a kovacs.dora@kozlekkar.hu-n, vagy a körök vezetőit.Elérhetőségek

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem

Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar Hallgatói Képviselet

Cím:
1114 Budapest, Bartók Béla út 17.

Ügyfélfogadási idő:
Hétfő, Szerda, Csütörtök: 18:00 - 20:00

Vizsgaidőszakban:
Hétfő: 18:00 - 20:00

Kapcsolat

Általános kérdések:
info@kozlekkar.hu

Oktatással kapcsolatos kérdések:
oktatas@kozlekkar.hu

Kollégiumi kérdések:
kollegium@kozlekkar.hu

Ösztöndíjakkal kapcsolatos kérdések:
juttatas@kozlekkar.hu

©2024 BME Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar Hallgatói Képviselet