MűTerem

Image

Körvezető: Bödő Lajos

Fotózol, videózol, szereted a hangtechnikát vagy a grafikát? Esetleg meg szeretnéd ezeket ismerni? Ez esetben a MűTerem médiakörben van a helyed! De mit is csinál pontosan a MűTerem?
Karunk médiakörével sok helyen találkozhatsz. Megannyi lelkes ember készít nap, mint nap plakátokat és más olyan grafikákat, amikkel az egyetemi épületekben találkozhatsz.
Fotósaink készítik többek között az emlékfrissítő HaBár-buli fotókat vagy a Közhíres cikkek illusztrációit. A videózás iránt érdeklődők  a kari rendezvények mellett egyes tanulmányi előadásokat is felvesznek. Ezek mellett a rendezvények megfelelő decibel értékéért is a MűTerem audiósai felelnek. Mint az öntevékeny körökben mindenről, a különböző médiaeszközök megfelelő műszaki állapotban tartásáról is a hallgatók gondoskodnak.
Miért is érdemes ennek az igazán szerteágazó és sokszínű körnek tagja lenni? Leginkább azért, mert olyan kompetenciákat szerezhetsz meg vagy épp adhatsz át, amik nem képezik az egyetemi képzés törzsanyagát, viszont hatalmas értéket képviselnek. Azon túl, hogy megtanulhatsz profin fotózni, videózni, grafikai programokkal bánni, videót vágni, vagy potmétereket tologatni, egy fantasztikus közösségnek is tagja lehetsz, izgalmas feladatokban tudsz részt venni, és különleges helyekre juthatsz el.
Négy MűTerem médiakörben eltöltött esztendő után nagyon bátran javasolom a csatlakozást, mert nincs is annál jobb érzés, mikor megformálódik egy szép grafika, egy gyönyörű fotó, vagy egy fantasztikus videó, ezzel több száz ember találkozik a mindennapokban, és illetik elismerő szóval vagy tekintettel.Elérhetőségek

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem

Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar Hallgatói Képviselet

Cím:
1114 Budapest, Bartók Béla út 17.

Ügyfélfogadási idő:
Hétfő, Szerda, Csütörtök: 18:00 - 20:00

Vizsgaidőszakban:
Hétfő: 18:00 - 20:00

Kapcsolat

Általános kérdések:
info@kozlekkar.hu

Oktatással kapcsolatos kérdések:
oktatas@kozlekkar.hu

Kollégiumi kérdések:
kollegium@kozlekkar.hu

Ösztöndíjakkal kapcsolatos kérdések:
juttatas@kozlekkar.hu

©2024 BME Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar Hallgatói Képviselet