PR Bizottság

A bizottság vezetője: Pánczél Viktória / panczel.viktoria@kozlekkar.hu /


Mi jut eszedbe arról, ha meghallod azt a szót, hogy PR? Bár a „public relations” sok szakterületet foglal magában, abban egyetérthetünk, hogy PR-osnak lenni különleges feladat. Ha belépsz ebbe a bizottságba, a külső kommunikációval és a kapcsolatépítéssel fogsz foglalkozni.

Mindenki jó rendezvényeket akar, a jó rendezvényekhez azonban megfelelő erőforrás kell. Sajnos a szűkös egyetemi keretek szinte sosem bizonyulnak elegendőnek — ekkor jön képbe a PR Bizottság. Feladatunk és hivatásunk, hogy minél több anyagi forrást kerítsünk szponzorok és támogatók segítségével.

Nemcsak pénzt, hanem tárgyi felajánlásokat is szívesen fogadunk, hiszen ezzel is a hallgatóságot tudjuk támogatni, különböző nyereményjátékok formájában.

Üléseink egyáltalán nem hasonlítanak egy átlagos bizottsági üléshez – nem heti rendszerességgel tartjuk őket, hanem az aktuális feladatok és ráérések függvényében.

Image

Miből áll egy PR Bizottsági tag napja? Telefonál, e-mailt ír, személyesen tárgyal, bemutatja a cégnek a Közlekkaron rejlő lehetőségeket. Keresi a kölcsönös előnyöket, érdeklődik, és folyamatosan tanul. A bizottsági munkája során olyan komoly kapcsolati tőkét szerez, ami a későbbiekben is a segítségére lehet.Elérhetőségek

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem

Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar Hallgatói Képviselet

Cím:
1114 Budapest, Bartók Béla út 17.

Ügyfélfogadási idő:
Kedd - Csütörtök: 16:30 - 19:30

Vizsgaidőszakban:
Kedd: 16:30 - 19:30

Kapcsolat

Általános kérdések:
info@kozlekkar.hu

Oktatással kapcsolatos kérdések:
oktatas@kozlekkar.hu

Kollégiumi kérdések:
kollegium@kozlekkar.hu

Ösztöndíjakkal kapcsolatos kérdések:
juttatas@kozlekkar.hu

©2023 BME Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar Hallgatói Képviselet